AUTUMN WINTER '21

Ny sæson. Nye stilarter. Nye historier.

Uanset hvem du er, handler denne kollektion kun om dig.

6 Produkter
Sorter og filtrér
Ingen produkter fundet.

Begynd at fortælle din historie med den nye Winter Autom kollektion.

Når vi går ind i den kolde årstid, er vi mere opmærksomme på vores omgivelser end nogensinde før. Med konstante og krævende forandringer rundt om i verden længes vi efter tidløsheden i de historier, der skabes af hverdagen - og af os selv. Derfor introducerer vi vores Automn Winter '21-kollektion #IDEALSTORIES - historier inspireret af selvudfoldelse, individualitet og et ønske om tidløse statement-accessories, der forbliver pålidelige hver dag. Som altid ønsker vi at fokusere på moderigtigt mobiltilbehør, der er designet til at udtrykke bærerens indre kvaliteter. Vi tror på, at der er en unik historie i hvert enkelt menneske, der venter på at blive fortalt.

Denne sæsons mobiletuier og modetilbehør har markante designs, der skiller sig ud. Sæt gang i hverdagen med livlige farvekombinationer og stærke mønstre, der giver ethvert look et fængslende fokuspunkt. Vores nyeste tilbehør stræber efter at udstråle personlighed og karakter. Lad dig inspirere af luksuriøse marmormønstre i rubinrøde, olivenfarvede og mørke guldtoner, eller vov dig til at være modig og selvsikker med ikoniske leopardprint, der aldrig går af mode. Uanset hvilken vej du vælger at gå, vil vores design altid støtte din selvudfoldelse.

IDEAL OF SWEDEN har altid været synonymt med avantgarde og sofistikerede mobiletuier, der afspejler de seneste globale modetrends. Vi fortsætter med at lade os inspirere af modetrends rundt om i verden, og vi udvider nu vores udvalg af tasker og tilbehør af høj kvalitet. Ligesom vores mobiltasker er vores tasker designet til at være så fleksible og bærbare som muligt, samtidig med at de altid fremviser vores mærkes karakteristiske moderigtige mønstre og teksturer. Vi har sørget for, at denne kollektion indeholder tasker, der kan bruges i alle aspekter af hverdagen. Du kan finde alt fra computertasker, der er inspireret af skandinavisk minimalisme, til stilfulde tasker i provokerende leopardprint og krokodilleteksturer.