Huawei P30 Pro Covers

Stilfulde covers til Huawei P30 Pro i forførende farver og sæsonbestemte prints.

Vælg telefonmodel
Sorter og filtrér
1 Produkt

Eksklusive mobilcovers til Huawei P30 Pro

IDEAL OF SWEDEN leverer et eksklusivt udvalg af covers til Huawei P30 Pro, som ofte er inspireret af sæsonens nyeste trends og farvepalet. Vores filosofi er at skabe mobilcovers som er mere end bare funktionelle, og har udviklet eksklusive designs som kan matches med hvad som helst. Med et cover fra os er du garanteret et produkt, som er skabt til hverdagen!

Alle vores covers er fremstillet i hård plastik af høj kvalitet, som er både fleksibelt og holdbart. Indersiden er udført i et unikt microfiber-materiale, som beskytter din P30 Pro mod slag og ridser. Vores designvalg er inspireret af årstidens nuancer og materialer, og du vil derfor finde alt lige fra marmor og blomstermønstre til geometriske former og eventyrlige motiver.

Med Accessories of Attraction har vi skabt et innovativt magnetisk system, så du kan mixe og matche vores produkter lige som du har lyst. Det smarte magnetiske system gør det nemt at kombinere et af vores covers med en iDeal of Sweden mobilpung, ring mount eller mobilholder. Faktisk kan du sammensætte et komplet sæt med tilhørende opladningstudstyr - vi tilbyder strømkabler og opladningskabler såvel som powerbanks i forskellige designs og farver, så de matcher dit P30 Pro cover. Oplev en verden af hverdagsluksus, med Accessories of Attraction.