Mobilcover til iPhone 13

Eksklusive mobilcover til iPhone 13, fremstillet af nøje udvalgte materialer af høj kvalitet.

Ingen aktive filtre
92 Produkter
Sorter og filtrér

Luksus mobiltilbehør, der er kompatibelt med iPhone 1

Oplev et bredt udvalg af eksklusivt mode-tech-tilbehør som mobiltasker, punge, mobilclutches og tasker, der alle er kompatible med de nye iPhone 13-modeller. Hos IDEAL OF SWEDEN lader vi os inspirere af de nyeste trends inden for mode og interiørdesign og stræber efter at fremstille innovative og funktionelle produkter, der er opdateret med den seneste teknologiske udvikling.

Alt vores mobiltilbehør er fuldt kompatibelt med alle iPhone 13-modeller og er perfekt tilpasset til den 6,1"" store skærm og den øverste kant. De stilfulde etuier passer til kameraet med tre linser og har en formet pasform, der beskytter din telefon mod ridser og andre skader. Alle telefonetuier er fremstillet af fleksibel, men holdbar hård plast med en mikrofiberforing på indersiden for at give ekstra beskyttelse.

I dagens digitaliserede samfund er en mobil meget mere end bare en telefon, den er en del af vores æstetiske udtryk. Vær legesyg og prøv nye stilarter, og sæt din iPhone 13 sammen med IDEAL OF SWEDENs tilpassede pungetuier, clutch-tasker og tasker, som du kan tilpasse. Vores mobiltilbehør er designet med forskellige mønstre og spændende materialer, der passer til din unikke stil. Med Accessories of Attraction kan du nemt blande og matche dit mobiltilbehør, og med den magnetiske fastgørelse kan du fastgøre din mobiltelefon til bilmontering og dækmontering for maksimal bekvemmelighed og brugervenlighed. Beskyt din smartphone-skærm med vores skærmbeskyttere, og få en QI-oplader, powerbank og opladerkabel fra os, så din telefon kan blive opladet hele dagen.