New Neutrals Kollection

Omfavn kunsten med enkle silhuetter, rene linjer og neutrale nuancer, der aldrig går af mode.

110 Produkter
Sorter og filtrér
Ingen produkter fundet.

Tidløst tilbehør med et moderne twist

Denne kollektion er inspireret af skandinavisk minimalisme og abstrakt modernisme og handler om tidløse nødvendigheder med et moderne twist. Disse klassiske, men alligevel ultra-moderne tilbehør vil komplimentere dit hverdags- og arbejdstøj perfekt, og de fashiontech wearables tilføjer et moderne og unikt touch til din samling. Fyld din garderobe med enkle silhuetter, rene linjer og neutrale nuancer, der holder for evigt.

Hos IDEAL OF SWEDEN mener vi, at der altid er en grund til at udvikle klassiske silhuetter. Selv om en tidløs nøgenmodel måske aldrig går af mode, er samfundet under forandring, og der kommer hele tiden nye teknologiske og æstetiske opfindelser til. Vi ønskede, at denne sæsons tilbehør skulle afspejle den løbende udvikling af neutrale basisprodukter og tilføje et signatur-twist til vores egen kollektion af tidløse klassikere - simpelthen ved at skabe en kollektion, der passer til dine særlige unikke egenskaber og dit selv-udtryk. Du finder alt fra elegante skuldertasker, der spiller på dualiteten af sofistikerede taupefarvede nuancer og trendy asymmetriske spænder, minimalistiske AirPods-covers med colourblocked neutrals og gulddetaljer til mobiltasker med elegante, men dristige blomsterprint.

Som alle IDEAL OF SWEDENs produkter er vores nye tilbehør i New Neutrals Collection også etisk fremstillet af 100 % ikke-animalske materialer af højeste kvalitet.