Shearling Collection

Gå det køligere vejr i møde med en klassisk kombination af sort og blød faux shearling.

42 Produkter
Sorter og filtrér
Ingen produkter fundet.

Skab et hyggeligt øjeblik med vores nye statement-produkter

Giv din garderobe en hyggelig opdatering med skylignende, fluffy bamsetilbehør. Denne kollektion handler om at dykke ned i kreativitet og modige udtryk, at gå ind i vintersæsonen med en legende attitude og lade hver dag blive til et vovet eventyr. Det er tid til at sige goddag til dit nye jeg.  Shearling-kollektionen indeholder en række produkter, der spiller på dualiteten mellem elegante og klassiske sorte nuancer og bløde faux shearling-teksturer i cremefarvede hvide nuancer. Den dobbelte tekstur af premium PU-læder og faux shearling er fremhævet med guldtonede hardware-detaljer - disse giver tilbehøret en luksuriøs og højkvalitets signatur, som er typisk for alle IDEAL OF SWEDEN-produkter. 

Vores nyeste Statement Phone Case fanger perfekt fokus på dualitet med sin glatte sorte bund og detaljer i faux shearling, som tilsammen udgør en uimodståelig kombination af teksturer. For at bryde den bløde karakter af shearling har vi tilføjet en guldfarvet metalplade med IDEAL OF SWEDEN-logoet.

Når det gælder vores udvalg af tasker, valgte vi at opgradere to af vores allerede etablerede hverdagsfavoritter: Lia Baguette Bag, en stilfuld og meget alsidig skuldertaske, og Daria Shopper Bag, en rummelig taske til hverdagsbrug, der kan indeholde alle dine vigtigste ting og mobile enheder. Begge tasker er foret med uimodståelige faux shearling-detaljer kombineret med sort PU-læder og guldfarvede hardware-detaljer. 

Hvorfor ikke fuldende dit sæt af statement shearlingprodukter med vores Bobbi AirPods Zip Bag? Denne AirPods taske er fremstillet i en universel størrelse, der er kompatibel med AirPods Generation 1 & 2 samt Pro. Tasken er prydet med en guldfarvet metalkrog, der kan fastgøres til både Lia Baguette Bag og Daria Shopper Bag, hvilket gør den til den perfekte prikken over i'et til din shearling-kollektion.