Hailee Lautenbach X iDeal Of Sweden


Et innovativt, legesygt og moderigtigt design – iDeal Of Sweden’s nye partnerskab med influenceren Hailee Lautenbach fra Los Angeles er her.

Hailee, som også går under navnet Haileebobailee, er en velkendt influencer, skuespillerinde og model, som er kendt fra Instagram. Hendes åbne, ufiltrerede liv kombineret med en positiv ”den klarer jeg” attitude, har resulteret i et stort antal følgere. Hailee’s feed er både farverig og varieret og ikke mindst personlig. Præcis som hun ønskede det.

Hailee’s kollektion for iDeal Of Sweden reflekterer hendes egen smag og stil: kollektionen har et klart fokus på farver, design og de seneste trends. Et cover fra Hailee Lautenbach X iDeal Of Sweden kollektionen vil helt klart fremhæve dit look og taget det et skridt videre.

Striped Roses

Store, iøjnefaldende roser er en af sæsonens hovedsagelige mønstre. Coveret "Striped Roses" kombinerer de seneste trends ved at fokusere på dekorative røde roser samt tidløse, sorte og hvide striber. Den uventede kombination af de seneste trends og tidløse mønstre giver dette cover en unik personlighed. Match coveret med lyse jeans og en fed, hvid skjorte for at opnå det perfekte, rene sommer look eller tag din stil et skridt videre og match det med en kjole eller jumpsuit med blomstermønster!

Hand Drawn

Der er ikke nogen tvivl om at både 80'erne og 90'erne var fremme i skoende når det galt både mode og indretning: de legesyge prints, pastelfarver og sorte detaljer har gjort et comeback og er mere trendy end nogensinde. "Hand Drawn" kombinerer de største trends fra disse årtier med elementer fra kunstverdenen. Dette cover kan bæres med både lysere sommertoner samt et helt sort outfit og passer derfor næsten til enhver stil.

All Eyes On Me

Prints med et klart fokus på øjnene er vendt tilbage indenfor modeverden gennem de sidste par år, og er et fænomen som aldrig går af mode. "All Eyes On Me" tager disse prints et skridt videre med nye former, farver og design. De smukke tegnede øjne mod den hvide kulisse er ledsaget af små hjerter i en cerise farve som fanger øjenlågenes farver og skaber et smagfuldt indtryk. Det simple og stilede design kan kombineres med hele sommerens farvepalet.

Hailee Lautenbach


iDeal Of Sweden benyttede sig af muligheden af at spørge den talentfulde Hailee Lautenbach om hvordan hun opnåede sin succes på Instragram, hvordan hun balancerer hendes energiske liv med så mange projekter kørende på samme tid og naturligvis også hvordan hun blev inspireret til at fremstille hendes egne designs til hendes nye kollektion.

Hailee som er af hollandsk oprindelse, var født i Portland i USA, men flyttede til Los Angeles da hun var 18 år gammel for at arbejde som model. Hun kom dog på Instragram langt før da og hun var tidligt ude med at oprette en konto. Grunden til at hun først oprettede hendes konto, var fordi at hun ønskede at følge med i hendes venner og veninders liv samt blive inspireret. Hun ændrede dog hurtigt fokus og endte selv med at blive en inspirationskilde. Først blev hun drillet af hendes venner og klassekammerater fordi at hun var så tidligt ude med Instagram og fordi at hun delte sin profil med andre. Det besluttede hun sig for at ignorere og følge hendes hjerte. Hendes store interesse for de sociale medier kombineret med hendes forretningstalent fik hende hurtigt til at indse hvad hendes følgere ønskede og hvor stor efterspørgsel der var efter noget som netop hun kunne levere og hendes succes kom hurtigt herefter. Hun mener at nøglen til succes på Instragram er at være ærlig og åben med alt hvad dette indebærer, og hun sætter ikke filter på noget som helst, men viser derimod livet som det virkelig er. For hende er det nemlig naturligt at være åben og ærlig, og at dele alt. Det er selvfølgelig ikke nogen dårlig ting, da hun, som hun selv beskriver det, er en lidt skør person og er fuld af energi, hvilket gør at der altid sker rigtig meget i hendes liv.

Med et fuldtidsarbejde som influencer kombineret med det faktum, at Hailee bruger en del tid på hendes modelkarriere og skuespil, mener hun, at det er vigtigt at organisere hendes liv til punkt og prikke. Hun følger et skema og begynder hver eneste morgen med en gåtur og en kaffe i parken, mens hun gennemgår alt, som hun skal nå i løbet af dagen. Hun skriver derefter det hele ned på et whiteboard som hænger på hendes dør.

“Jeg kan godt lide at visualisere mine projekter og det jeg går og laver – hvis det hele er digitalt, føles det ikke så ægte, og det er derfor at jeg bruger mit whiteboard i stedet,” forklarer hun. Udover den daglige rutine, sørger hun også for, at hun har tid til at meditere og lave forskellige øvelser for sindet, så hun kan koble fra og slappe af. Hun mener at nøglen er positive energi, hvilket er grunden til at hun altid fokuserer på det positive og kommunikerer også således både i sindet og i hendes handlinger.

Hailee går kraftigt ind for at man skal gå sine egne veje og aldrig undskylde for at være sig selv. Det faktum at hun altid går sin egen vej er noget du selv kan opleve i hendes kollektion med iDeal Of Sweden. Første gang Hailee kom i kontakt med iDeal, var til en brunch som hun var inviteret til i Los Angeles. Hun sagde at hun aldrig rigtig gik op i mobilcovers før, men at hun virkelig godt kunne lide iDeal Of Sweden’s designs fordi at de følte oprigtige og cool uden at prøve på at være det.

Hailee fandt inspiration til hendes kollektion i trendy Los Angeles, blandt andet ved at betragte de forskellige trends i byen. Hailee beskriver stilen LA som en vaskeægte halvfemserstil og meget afslappet, hvor et typisk outfit består af sneakers, jeans, en tank top og store øreringe.  Coveret Hand Drawn er da også inspireret af 90’erne og af film og kunstværker fra dette årti. Coveret består af en smuk blanding af pastelgul og pink elementer med guld og tyrkis. Coveret Striped Roses er derimod en del mere elegant, og som navnet rigtig nok antyder, består det af smukke røde roser mod en sort og hvidstribet baggrund. Coveret er også inspireret fra trends i Los Angeles, hvor roser virkelig er gået på mode, og Hailee synes, at den stribede baggrund på coveret gør det mere elegant. Designet All Eyes On Me er en ny udgave af en trend med øjeprints som vi har set en del til her på det seneste. Coveret er inspireret af make-up til øjnene samt øjenskygge og tutorials. Hailee mener også at øjnene er menneskets vigtigste egenskab. Den hvide baggrund gør at coveret er stilbevidst samtidig med at den fremhæver sin legesyge side med de illustrerede øjne og hjerte.

”March to your own drum and never apologize for being you.”


iDeal Of Sweden

Kortholder / Pas etui

Se vores nye tilbehør

Shop nu