Hannalicious X iDeal Of Sweden


Et stilet og klassisk design med et klart strejf af luksus – Ideal of Swedens partnerskab med modebevidste influencer Hanna Friberg er her!

Hanna Friberg, som bedst er kendt som Hannalicious, er en velkendt influencer og blogger med en stor lidenskab for design. I løbet af de sidste ti år har hun ført en populær blog med fokus på mode og livsstil samtidig med at hun har udviklet hendes sociale medier. Gennem det sidste år har hun fortsat hendes succes ved at designe hendes egne tøjkollektioner.

Hanna beskriver hendes kollektion af mobilcovers for iDeal of Sweden som rene og simple med lidt ekstra. Farveskemaet strækker sig fra diskrete sorte og hvide farver til lysere accenttoner som koral, myntegrøn og turkis.

Et cover fra Hannalicious X iDeal of Sweden giver hele dit look prikken over i’et!

Dramatic Dazzle

Sort marmor med smukke sprækker som, kombineret med den sorte stenfarve, giver et eksklusivt og dramatisk look. Marmor og guld er en tidløs kombination, baseret på symmetrien mellem marmorets kolde, irregulære sprækker og den varme glød fra den gyldne tone. "Dramatic Dazzle" forener den simple elegance fra det sorte marmor med glimtende guldelementer. Et klassisk og stilet cover med et unægteligt præg af luksus.

Coral Crush

Agat er en af de ældste ædelsten og er blevet brugt som et dekorativt materiale i tusindvis af år. Det siges at materialet vil udfordre marmor og der er ingen tvivl om at agat fører sig frem i denne sæson. Røde og pink farver er blevet en tydelig farvekombination i modeverdenen gennem de seneste år, og tonerne mellem disse farver er mere stilrigtige end nogensinde. "Coral Crush" kombinerer to trends i é tog samme cover, med det unikke mønster i agat i et smukt farveskema baseret på koraltoner.

Golden Glamour

Hvidt marmor er ekstremt stilrigtigt og kombinationen af hvide og lysegrå toner passer perfekt ind med forskellige accentfarver. Marmors kan ofte kendetegnes ved den flydende tekstur der opstår fra bevægelsen der skabes, når kalksten udsættes for tryk og høje temperaturer. "Golden Glamour" repræsenterer den originale bevægelse samt elementer af glimtende guld. Et tidløst og glamourøst cover som med garanti vil tilføje elegance til ethvert look du bærer.

Magical Mint

Agat-stenen som er fremstillet af tynde parallelle lag, skaber forandring i farverne. Agat skaber en unik og naturlig følelse samtidig med at stenen bæger et ekstremt luksuriøst præg. Coveret "Magical Mint" viser de naturlige lag af agat frem med friske og kolde nuance af både myntegrøn og turkis. Den rene luksus fra agat samt det køligere farveskema bliver fint afbalanceret med varme gyldne accenter der giver et magisk æstetik look.

Læs mere om Hanna


iDeal Of Sweden mødte den stilbevidste Hannah Friberg til en interessant snak om mode, personlig stil og hendes interesse for design. Naturligvis blev designet af hendes helt nye kollektion af luksuriøse mobilcovers også diskuteret.  

Hanna er født og opvokset i den mindre by Söderköping, og bor nu midt i Stockholm i Östermalm kvarteret. Men faktisk er hele verden blevet til hendes arbejdsplads. For ti år siden begyndte Hanna at blogge om hendes liv og outfits, og denne blog viste sig at blive til en stor succes. Siden da er hendes blog og profiler på de sociale medier blevet til hendes karriere, hvilket førte til hendes interesse for design. Hun lancerede først hendes egne tøjdesigns og nu er Hanna ude med en kollektion af fantastiske mobilcovers.

Hanna ankom til vores frokostmøde, afslappet og elegant, i en hvid top med matchende bukser og en skøn pink frakke. Det er tydeligt at se at hendes stil er tænkt grundigt igennem, og hun formår at opnå noget som mange stræber efter uden rigtigt at lykkedes.  Efter at have bestilt vores salater, begyndte vi at tale om Hannas personlige stil og hvordan hendes præferencer har ændret sig gennem årene. Hanna forklarede, at hun altid har været interesseret i både design og mode; som en lille pige plejede hun at låne hendes mors håndtasker og hæle.

Hendes fascination for mode er kun vokset sig stærkere og i dag har hun fundet hendes personlige stil ved at blande forskellige stykker sammen og ikke følge trends, samt ved at kende hendes egen krop og bære dele, som passer hende bedst. Det kan tage lidt tid at finde sin egen stil, og Hanna siger, at hendes rejse er gået fra ekstremer, fra punk til preppy, og at hun ofte stadig eksperimenterer. I skoleårene startede hun ofte selv trends hvor andre klassekammerater gladeligt fulgte med.

Hannas ønske om at designe hendes eget tøj kom dog ikke fra et behov om at eksperimentere, men fordi at hun følte at der var et klart behov for mere tøj til kurvede piger på markedet. Hun havde lagt mærke til at meget tøj blev designet til at passe en størrelse 34, hvilket er en meget ualmindelig størrelse medmindre at man arbejder i modelindustrien.

Hanna var inspireret af Balmains kreative direktør, Oliver Rousteing. Hans simple og klare vibe med en smule drama og rock n’ roll tiltalte hende virkelig. Hanna har mange talenter, men at tegne er ikke en af dem, så hun fremstiller primært hendes design med brug af ord og billeder.

Hun anvender farveskemaer og trend rapporter og byder ind med eksempler samt områder der kan udvikles. Under fremstillingen af hendes nye kollektion af mobilcovers, har hun haft tæt kontakt til iDeal of Swedens kreative team og har spurgt venner og veninder til råds. Det er altid godt at have et ekstra par øjne og at have venner med god stil, forklarede Hanna med et smil.

Hanna beskriver Hannalicious X iDeal Of Sweden kollektionen som ukompliceret og med lidt ekstra. Præcis som de designs hun selv er tiltrukket af, har hun valgt et simpelt, klassisk og tiltalende look med et ekstra touch af drama og glamour. Farverne strækker sig fra almindelig sort til accentfarver som turkis og koral. Alle covers i kollektionen har elementer af guld, da Hannah uden tvivl selv er en “gylden person”.

Hannas fire tips til at opnå succes på rejsen mod din egen stil:

1. Bær kun tøj som du føler dig godt tilpas i.

Når du føler dig godt tilpas i dit tøj afgiver du en afslappet og selvsikker vibe, hvilket gør hele dit outfit mere tiltalende. Komfortabelt er attraktivt.

2. Hav mod til at prøve nye stilarter og vær kreativ.

Det kan hjælpe at prøve nyt tøj og stilarter for at se finde ud af hvad du synes om, og hvad du knap er så vild med.

3. Mix og bland forskellige farver.

At folde sig ud og være kreativ med farver er en nødvendighed. Uventede farvekombinationer kan ende med at skabe et interessant look. Prøv at matche en lys farve med en blød, basal tone.

4. Hav det godt i din krop – og start med den.

Prøv dig frem med forskellige stykker tøj der passer til din kropstype og find ud af, hvad du føler dig mest komfortabel i. Begynd med din krop og find dele som er i stand til at fremhæve den. “En markeret talje har for eksempel spillet en vigtig rolle for mig”, siger Hanna.

 

“My collection for iDeal Of Sweden is stylish and classic with the little extra touch of luxury.”


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Shop nu