Janni Olsson Delér


28-årige Olsson Delér kan både kalde sig livsstil- og fashionblogger samt talentfuld designer. Efter at være født og opvokset i Stockholm, har Janni boet i Monaco med hendes mand Jon gennem de sidste tre år. Janni har altid været glad for at rejse, og mener at hendes ture er en af grunden til at hun er blevet så populær på Instagram efter hun tilmeldte sig den sociale platform for fem år siden. Udover hendes glæde for at rejse, har Janni elsket mode og stil så længe hun kan huske. Hun beskriver sin egen stil som simpel men med et twist, og hendes mål er at kunne inspirere andre til at være sig selv. Da Janni designede hendes kollektion for iDeal of Sweden, ønskede hun at repræsentere sig selv og de ting, hun elsker.

 

Pink Sunset

Dette drømmende cover er inspireret af de smukke solnedgange i Marbella i Spanien. Bløde, baby-pink toner skaber et sofistikeret og harmonisk design som giver et romantisk touch til din garderobe. Dette design er rent, elegant og samtidig yderst slående. Se frem til at blive set!

Coral Leaves

“Coral Leaves” består af bananblade på en koral-pink baggrund, hvilket giver nogle fortryllende farver. Med de eksotiske og tropiske vibes, vil dette cover give dig den sorgløse sommerfornemmelse hele året rundt. ”Coral Leaves” er et iøjnefaldende design, som tilføjer en snert af legesyghed til dit look og stil.

Marble Shells

Muslingeskaller har været en del af modesmykker og tilbehør gennem de seneste sæsoner. “Marble Shells” er svaret på denne sjove og finurlige trend. Muslingeskallerne er kombineret med smukke prints i marmor med smukke, dæmpede toner. Gyldne detaljer og diskret glimmer kombineret med det guldbetonede logo skaber et solidt og udsøgt design.

Moroccan Carpet

Marokko har været inspirationskilde for både mode- og boligdesignere gennem de sidste mange år. “Moroccan Carpet” er inspireret af det verdenskendte Beni Ourain tæppe. Med de sorte, geometriske linjer der fremstår på en sprød, hvid baggrund, er designet tidløst og smukt bohemisk, hvilket gør det alsidigt nok til enhver lejlighed.

Black to Basic

“Black to Basics” tager os tilbage til 90’erne, da trenden om logoer og mærker markeret på tøj og tilbehør er vendt tilbage. Denne forfriskende stil er blevet vist i flere anerkendte, internationale modehuses kollektioner, og har virkelig inspireret os. “Black to Basics” omfavner denne trend med hvide bogstaver på en sort baggrund, hvilket giver en spændende kontrast samtidig med at coveret får et elegant look.

Meet Janni Olsson Delér


28-årige Olsson Delér kan både kalde sig livsstil- og fashionblogger samt talentfuld designer. Efter at være født og opvokset i Stockholm, har Janni boet i Monaco med hendes mand Jon gennem de sidste tre år. Vi udnyttede muligheden og spurgte Janni om hendes karrieretips, personlige stil og naturligvis også hendes samarbejde med iDeal of Sweden.

Janni har altid været glad for at rejse, og mener at hendes ture er en af grunden til at hun er blevet så populær på Instagram efter hun tilmeldte sig den sociale platform for fem år siden. Udover hendes glæde for at rejse, har Janni elsket mode og stil så længe hun kan huske. I hendes barndom var hun vild med at eksperimentere med tøj samt finde andre brugsformål til hendes klæder.

“På billeder hvor jeg var helt lille kan jeg se, hvordan jeg altid afprøvede forskelligt slags tøj og forskellige stile. Jeg ved ikke hvorfor, men det er noget, jeg altid har været vild med. Det giver dig mulighed for at udtrykke dig selv.”

Janni har altid drømt om at være en del af designerverdenen. Hun kan huske, at hun skabte forskellige beklædningsgenstande i håndarbejde i folkeskole, og hun undrede sig altid over, hvorfor intet andet tøjmærke havde skabt lignende stile. Hun nyder den kreative proces, hvilket også ses i hendes kærlighed for både mode og fotografering. Hun beskriver sin egen stil som simpel men med et twist, og hendes mål er at kunne inspirere andre til at være sig selv. Janni mener fuldt ud, at du ikke behøver make-up eller dyre produkter til at føle dig fantastisk.

“Mit største ønske er, at alle har det godt med dem selv. Jeg håber, at jeg kan inspirere til dette.”

Janni har ingen bestemt rollemodel når det gælder stil, da hendes egen stil har tendens til at variere fra tid til anden. Hun finder inspiration mange forskellige steder, herunder ved at observere forbipasserendes stilarter, Instagram, Pinterest og mange forskellige online shops. Hun inspirerer selv andre med hendes unikke blanding af stile.

Da Janni designede hendes kollektion for iDeal of Sweden, ønskede hun at repræsentere sig selv og de ting, hun elsker.

“Kollektionen bør reflektere hvor jeg befinder mig i livet og hvad jeg nyder. Jeg er inspireret af mine omgivelser, vores nye hjem, de timer om dagen jeg nyder mest og steder, jeg er vild med.”

Da hun begyndte at skitsere hendes inspiration for de forskellige covers, mødte hun hurtig fremgang – og det tog derfor ikke lang tid før at Janni fik et klart billede af, hvad hun ønskede at inkludere.

“Jeg sad ved vores spisebord i Spanien og kiggede mig omkring, og følte mig øjeblikkeligt inspireret. Solnedgangen, muslingeskaller og palmetræer er nogle af de ting, jeg altid har ønsket tæt på mig, så det var et nemt valg – og resten kom bare til mig.”

Janni beskriver serien som “Jannis verden”, med et tropisk, roligt tema, samt smukke steder der er beriget med en snert af mode. Influenceren har svært ved at vælge sit foretrukne cover fra kollektionen, men hun er især vild med Coral Leaves, som tager sig smukt ud på billeder.

Da hun var yngre, mindes Janni at hun var meget stædig og selvsikker, og siger at hendes beslutsomhed kunne nogle gange være et problem.

“Hvis jeg havde lyst til at gøre noget, så gjorde jeg det – ellers blev jeg sindssyg. Det har måske ikke rigtig ændret sig i dag, men jeg har lært at kontrollere mine følelser,” griner hun.

I visse situationer er Janni stadig ikke den største fan af hendes stædige tendenser, men det er også den egenskab, som hun mest værdsætter ved sig selv. Hendes stædighed er uden tvivl en af de grunde til, at hun er nået dertil hvor hun er i dag.

En anden svaghed som Jannie kæmper med, er at få fri fra arbejde.

“Jeg tror, det ville være bedre hvis jeg kunne tage lidt fri for at få tid til min kreativitet,” forklarer hun. “Hvis du er træt, er det svært at være kreativ. Det er svært at finde den balance når du elsker, det du laver.”

Den kreative proces, er hvad Janni elsker mest om sit arbejde. Hun elsker især at finde på nye idéer til fotografering.

“Det er så fedt, når du ser det færdige billede af noget, som du har båret rundt i hovedet,” siger hun. “Det meste af tiden ender det ikke, som du oprindeligt havde planlagt det. Nogle gange er det bedre og nogle gange er det værre.”

At være influencer er dog ikke altid en dans på roser. Janni forklarer, at den sværeste del af hendes job, er presset om at hun altid skal være online for at holde sig i spidsen. Da Janni faktisk selv er hendes arbejde, skal hun være forberedt på at stille sig foran kameraet og levere indhold næsten dagligt. Hun er dog ikke bange for at vise hendes naturlige side.

“Faktisk foretrækker jeg som regel at fremstå naturlig fremfor at have make-up og hår perfekt siddende. Det er sikkert en reaktion på så mange folk, som allerede viser sig frem med en masse make-up på. Jeg vil gerne vise, at man kan være sig selv uden make-up.” 

Det tager en masse tid og planlægning for Janni at balancere hendes Instagram konto, blog, YouTube kanal og privatliv. Da hun er så passioneret omkring hendes arbejde, tager hun dog det hele i stiv arm. Hun stræber sig efter at bevare en dagsorden hvor hun prioriterer søvn og motion. Hun planlægger også aftener, hvor hun har fri for arbejde så hun kan hvile sig og lade op.

Janni fortæller os, at der ikke er to dage der er ens når det gælder hendes arbejde. Den ene dag kan inkludere en lang rejse, hvor den næste dag måske består af en fotosession. Uanset hvad dagen byder på, bliver megen af Jannis arbejdstid brugt foran computeren hvor hun besvarer e-mails, redigerer billeder og blogger. Hun arbejder bedst derhjemme på sofaen med støj fra fjernsynet i baggrunden.

“Mærkeligt nok, så er det der jeg bedst koncentrerer mig. Jeg kan godt lide, når der er støj i baggrunden. Jeg tror ikke rigtig, at et kontor er noget for mig… Faktisk så stresser jeg bare ved tanken.”

Når det gælder hendes bedste tips til en succesfuld karriere, mener Janni, at du skal gøre noget, du elsker.

“Det er en klassiker, men det passer altså! Hvis du laver noget fordi at du skal, kommer du ikke til at nyde det. Men hvis du laver noget du elsker, kan du bruge en endeløse mængde tid på det, hvilket som regel fører til noget godt.”

 

Hvad håber Janni at lave om 10 år?

 

“Jeg håber at Jon og jeg bor i et hus i et varmt land med masser af palmetræer omkring os. Vi har to børn og vi arbejder med det tøjmærke, vi har opstartet. Jeg håber at jeg stadig blogger og deler mine rejser – til dels fordi at det er fedt at have en ’dagbog’ fra mit liv og til dels fordi at jeg elsker mine følgere, som støtter mig dagligt. Hvis jeg kan drømme endnu mere, vil jeg gerne have en wellness café hvor jeg laver smoothies og sunde shots. Jeg håber, at jeg bliver ved med at nyde livet.”

 

Modetips fra Janni:

 

  • Bær tøj, som du har det godt i, og som du føler repræsenterer dig. Der er ingen grænser for hvor meget du kan udtrykke dig selv med tøj og selvtilliden du føler, når du bærer et outfit du elsker, kan ikke sammenlignes med noget andet!
  • Du behøver slet ikke at følge trends! Jeg prøver som regel nye trends på grund af mit arbejde, men jeg har ikke noget imod at ignorere en trend hvis jeg ikke føler mig komfortabel.
  • Brug masser af farver! Det lyser altid både min verden op samt personerne omkring mig!

“My biggest wish is that everyone should feel comfortable with themselves. I hope that’s what I’m inspiring to.”


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Shop nu