La Escuela iDeal in Colombia

IDEAL OF SWEDEN er stolte af at kunne hjælpe La Escuela Ideal i det nordlige Colombia. Hvert år giver vi 150 børn chancen for at forme deres fremtid.

IDEAL OF SWEDEN er stolte af at kunne hjælpe La Escuela Ideal i det nordlige Colombia. Hvert år giver vi 150 børn chancen for at forme deres fremtid.

Alle børn har ret til en uddannelse, uanset hvor de kommer fra. En uddannelse kan bane vejen ud af fattigdom, og lukke døren op for et selvstændigt liv og muligheden for at gøre en forskel. Vi ønsker at give hvert enkelt barn adgang til en god uddannelse, og har derfor indgået et samarbejde med den svenske velgørenhedsorganisation Ankarstiftelsen, som det første skridt mod en bedre verden.

Sammen har vi sat os for at bygge en skole i det nordlige Colombia. Beliggende i Hurraichichon, i en lille by i La Guajira-provinsen, ligger det nye \"La Escuela Ideal\" i hjertet af et isoleret område. Skole er ikke en stor del af børnenes liv i landdistrikterne, og de fleste skoler mangler de ressourcer, der skal til for at udvide eller endda vedligeholder deres bygninger. Derfor har IDEAL OF SWEDEN valgt at bidrage til projektet for at sikre, at lokale børn har adgang til den uddannelse, de retmæssigt fortjener.

Efter færdiggørelsen af ​​byggeprocessen i oktober 2018, blev skolen overlevet til området, og har for nylig åbnet dørene for de første børn. Med sine nuværende to klasseværelser, giver \"La Escuela Ideal\" 150 børn adgang til værdifuld livsviden, som skal hjælpe dem med at styrke deres fremtid. Vi er ufatteligt taknemmelige over at kunne hjælpe alle disse unge mennesker med at bygge et liv udenfor fattigdom, og være i stand til at bruge vores ressourcer og ekspertise på at yde støtte, hvor der er mest brug for det.