HAND IN HAND

Styrke og selstændighed til kvindelige iværksættere i Indien

Uligestilling, fattigdom og manglende uddannelse er nogle af verdens største problemstillinger i FN's mål for Bæredygtig Udvikling. Vi er gået i samarbejde med den svenske organisation Hand in Hand, for at hjælpe kvinder med at få lige rettigheder til uddannelse, finde deres fulde potentiale og bane vejen ud af fattigdom.

At være økonomisk uafhængig er stadig blot en drøm for mange kvinder rundt om i verden. De står ofte for at brødføde hele familien hver dag, og det er i sig selv en enorm udfordring, som mange kvinder står overfor.


Som en del af vores projekt om at gøre en forskel i disse kvinders liv, er vi stolte over at kunne sponsorere en landsby i Indien, der giver kvinder muligheden for at starte deres egne virksomheder, og begynde deres rejse mod et selvstændigt liv. Gennem uddannelse og iværksætterånd opfordrer Hand in Hand kvinder til at anerkende deres iværksætterpotentiale, og fremhæver samtidig den afgørende sociale og økonomiske virkning disse kvinder har på deres familier og samfundet som helhed.

Baseret på en selvhjælpsmodel hjælper Hand in Hand hver enkelt kvinde med at udvikle de færdigheder, der skal til for at starte og drive en virksomhed, fra at finde den rette forretningsmodel til styring af økonomi og markedsføring. I løbet af et år får kvinderne den viden og de værktøjer, de har brug for til at starte deres egen virksomhed, og tage ansvar for deres økonomiske uafhængighed.

Med vores sponsorering af landsbyen i Indien glæder vi os til at hjælpe og støtte omkring 150 kvinder, der er parate til at kæmpe sig ud af fattigdom, og spille en afgørende rolle i lanceringen af ​​næsten 100 virksomheder hvert år!