HOME IS HERE.

A LITTLE MORE MEANINGFUL. A LITTLE MORE CONSCIOUS. A LITTLE MORE IMPACTFUL.
OUR CHOICES MEAN THE WORLD. EACH STEP WE TAKE, EACH GENTLE GESTURE, MAKES A WHOLE WORLD OF DIFFERENCE.

#YELLOWFORCHANGE

For hvert minut sælges der en million engangsplastikflasker på verdensplan. Hvert år smides der mellem 5-13 millioner tons engangsplastik i vores hav, hvilket kan være livsfarligt for både fugle og havdyr. Hvis vi fortsætter, vil den samlede vægt af plastik i verdenshavene overgå vægten af fisk inden 2050. Sammen med GLACIAL ønsker vi at gøre en reel forskel, ved at udfordre vores vaner og rutiner og skabe et mere bevidst forhold til forbruget af engangsplast.

I anledningen af Vandets Dag 2020 har vi slået os sammen med GLACIAL, for at skabe en mere bæredygtig tilgang til forbrug og genanvendeligt plast, til glæde for naturen. #YellowForChange er en kampagne som stiller skarpt fokus på overforbrug, og omfavner skønheden i naturen omkring os. Et køb af den gule IDEAL OF SWEDEN x GLACIAL-flaske er et lille skridt på vejen mod en mere bæredygtig livsstil.

“Vi er enormt begejstrede for at samarbejde med IDEAL OF SWEDEN, fordi begge virksomheder deler en grundvision om at at skabe luksuriøse hverdagsprodukter med maksimal levetid. Vi er dedikerede til at skabe genanvendelige produkter, ved at sætte fokus på kvalitet frem for kvantitet. Sammen ønsker vi at skabe en bedre, mere bevidst fremtid for os alle." 

- Jonas og Pär, Medstiftere hos GLACIAL

Båbe IDEAL OF SWEDEN og GLACIAL ser frem til at samarbejde med en bred vifte af globale influencers, for at fejre Vandets Dag 2020 og den nye Yellow For Change kampagne. Blandt andre har Bianca Ingrosso,Eveline Karlsen og Sylvie Meis sagt ja til at støtte op om kampagnen ved at promovere vores Limited Edition vandflasker.

ET BÆREDYGTIGT SAMARBEJDE

IDEAL OF SWEDEN er en værdibaseret virksomhed, og vi tror på vigtigheden af at bruge holdbare og genanvendelige materialer, hvor kvaliteten altid er i centrum. Alle vores designs er 100% veganske og dyrevenlige, og lever op til de højeste krav om kvalitet og etiske forhold, uanset hvad. Vores produkter håndfremstilles fra nøje udvalgte materialer, og produceres i henhold til EU-standarder og retningslinjer, samt vores REACH-certificering (“Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals”).

Som en del af visionen om at forbedre vores sociale og miljømæssige fodaftryk, har IDEAL OF SWEDEN introduceret 100% genanvendelig indpakning og emballage. Vi kæmper for at minimere vores CO2-udledning, ved at transportere vores produkter på på den mest miljøvenlige måde. I 2020 sigter vi efter at levere mindst 40% af alle ordre via skibsfragt.

“Bæredygtighed er blevet en central problemstilling for IDEAL OF SWEDEN. Vi tror på at gennemsigtighed er essentielt, og vi vil være blandt de ledende virksomheder i kampen for en grønnere fremtid for vores brand.  Med over 2 millioner kunder på verdensplan, har vi et enormt ansvar for at oplyse og motivere dem til at handle bæredygtigt, til gavn for vores planet. Vores samarbejde med GLACIAL er det første skridt i retningen mod at skabe forandring.” 

- Joachim Lindström, CEO hos IDEAL OF SWEDEN

At træffe ansvarsfulde beslutninger i den daglige forretning er en vigtig del af vores vision om at skabe forandring. Naturen er vores hjem, ressource og største inspirationskilde, og den vil kun fortsætte med at glæde os så længe vi passer på den. Lidt efter lidt, vil selv små handlinger betyde mere end vi tror.

VORES PRINCIPPER

For at inddrage bæredygtighed i vores produkter har vi desuden styrket vores indsats på at anskaffe nye, genanvendelige materialer, som ikke ødelægger vores planet. Forud for levering bliver hvert enkelt produkt kvalitetstestet, for at sikre at de lever op til de høje forventninger, som både du og vi sætter for vores brand.

100% SOCIAL ANSVARLIGHED

Vi tror på at der findes en ansvarlig måde at drive forretning på, og vi elsker de mennesker vi arbejder med. Fra vores hovedkontor i Sverige til vores medarbejdere over hele verden, stræber iDeal of Sweden efter at skabe et åbent arbejdsmiljø, hvor alle føler sig velkomne.

100% VEGANSK OG DYREVENLIGT

Ved udelukkende at anvende dyrevenligt PU-materiale bekæmper vi aktivt dyremishandling, og de ofte giftige og uhensigtsmæssige arbejdsforhold inden for læderindustrien. Premium-PU er deusden mere holdbar og har en langt længere levetid end ægte læder.

100% GENANVENDELIGT

Naturen er vores største inspirationskilde, og derfor stræber vi altid efter at forbedre vores sociale og miljømæssige aftryk. For at gøre det så let som muligt for dig, har vi designet alt vores emballage til at være 100% genanvendeligt.