VI SKABER GENNEMSIGTIGHED

Ansvarlighed er en essentiel del af vores forretning, og vi elsker de mennesker vi arbejder med. Fra vores hovedkontor i Sverige til vores medarbejdere over hele verden, ønsker vi hos iDeal of Sweden at skabe et fællesskab, som alle kan føle sig hjemme i, og være en del af på arbejdspladsen.

Vi tror på at vælge de bedste talenter til vores teams, uanset køn, alder, religion eller etnicitet. Vores vision er at skabe teams med de mest kvalificerede kandidater, og vi stræber efter at forme et mangfoldigt arbejdsmiljø. Vi har samtidigt et stort ansvar overfor vores entreprenører og fabrikker. Ved at besøge disse regelmæssigt sikrer vi løbende, at alle vores produkter fremstilles i optimale produktionsfaciliteter og under arbejdsvilkår, der understøtter medarbejdernes rettigheder og velfærd, for de er en lige så vigtig del af vores iDeal of Sweden-familie.

Alle vores produkter og produktionsprocesser udføres og forhandles i overensstemmelse med Europæiske standarder og krav. Vores produktfremstilling er REACH-certificeret (\"Registrering, Evaluering, Autorisation og Begrænsning af Kemikalier\"), hvilket sikrer at vi begrænser mængden af kemiske stoffer under produktion, og udelukker potentielle sundhedsfarer for både mennesker og miljøet.