London Wallet
299179 DKK

Brown

Out of stock
Vælg telefonmodel
Ikke på lager
  • Hurtig Levering
  • 14-dages returret
  • 1-års Garanti
visa_darkmastercard_darkklarna_darkamerican_express_dark

London Wallet er vores tyndeste, letteste og mest elegante mobiltaske, som byder på høj kvalitets aftagelig plast, der holder telefonen fuldstændig beskyttet. Den magnetiske lås på siden giver den slankeste muligt profil, der let passer i enhver jeans eller jakke lomme. Den diskret placerede højttaleråbning gør det muligt at foretage opkald med lukket låg, hvilket sikrer beskyttelse på alle tidspunkter. Luksuriøst ruskindsforing på indersiden af coveret giver både optimal beskyttelse og en lækker berøringsflade.

London Wallet er inspireret af de travle gader i London og lavet til den modebevidste business pendler, med nem adgang kort på bagsiden, der kan opbevare op til fire kort - perfekt til rejsekortet eller dankortet.

Der medfølger et sort standard cover af høj kvalitet, som nemt og problemfrit lader dig afkoble din mobiltelefon for at opnå større brugervenlighed. Med Accessories of Attraction kan du kombinere vores produkter lige som du har lyst, med et enkelt klik. Det innovative design gør det let at sammensætte det perfekte look, som passer til din personlige stil. Skab noget nyt med Accessories of Attraction.