Gør det mere personligt

Gør tilbehøret dit helt eget med et unikt monogram. Vores personlige produkter er fremstillet i det flotteste kunstlæder, og er ganske enkelt definitionen af luksus. Vælg op til fire tegn, og design tidløst tilbehør med dine personlige initialer, eller vis din kærlighed til den eneste ene med et par-monogram. Hvert monogram håndpresses på traditionel vis med den største omhu og ekspertise, så du kan skabe den perfekte gave til dig selv eller en du holder af.

Bemærk at Personalized Monogram håndfremstilles specielt til dig. Det er derfor kun muligt at bestille et begrænset antal personlige produkter per dag, så du kan være helt sikker på at dit Personalized Monogram får den kærlighed og opmærksomhed det fortjener. Hvis monogram-funktionen ikke er tilgængelig lige nu, kan du bare tjekke igen senere!

OBS: Vores \"Buy 1, Get 1\" tilbud gælder ikke Personalized Monogram

Detaljer

Du kan vælge på til 4 tegn i fonten Times New Roman, som skaber det perfekte udtryk med sit klassiske og tidløse look. Hvert enkelt tegn håndpresses i elegant guldfolie med store bogstaver, og en højde på ca. 0,75cm.

Vær den første til at få nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid er først til at se de nyeste produkter og eksklusive tilbud.
Du kan framelde dig når som helst, og dine informationer er altid i sikre hænder hos os.