Byg din egen pakke: Køb 3 produkter, betal kun for 2.

70%

reviews

Detaljer

  • Tre rummelige, fint udskårede kortpladser med plads til 6 kort
  • 2 Stilfulde udskæringer med plads til 4 kort
  • Højtaler åbning – du kan tage opkald med “lukket låg”
  • Aftageligt magnetisk & kompatibelt cover
  • En del af Accessories of Attraction

SKU: IDSTHW-I1961-01

Black

349104.70 DKK
Home /
  • Hurtig Levering
  • 14-dages returret
  • 1-års Garanti

STHLM tegnebogscoveret blev fremstillet med dem smukke og moderigtige svenske hovedstad i tankerne, da vi ønskede at fange essensen af denne kreative by som er under konstant udvikling. Med rene linjer og minimalistisk design som både er moderne og tidløst på samme tid, lever STHLM-tegnebogen op til sit skandinaviske designarv, som fejres for den simple æstetik, og tegnebogen føles rigtig på alle tidspunkter og vil holde i lang tid. Dette afspejles også i selve byen som er perfekt når det gælder udviklingen af sin kultur, og den nyeste teknologiske industri, samtidig med at man ser tilbage på en rig ekspansiv historie.
De to moderigtige og udskårne kortholdere på bagsiden af tegnebogen, er perfekte til dine mest brugte kort, for eksempel dit Metrokort eller dit daglige kreditkort, som du har brug for nem adgang til. Tegnebogen har også tre diskret udskårne kortspor på indersiden, som kan opbevare op til seks kort.
Tegnebogen er håndlavet i materialer der alle er omhyggeligt udvalgte, både når det gælder kvalitet og miljøvenlighed. Den luksuriøst bløde interiør mikrofiberforing beskytter din telefon, forhindrer ridser og giver coveret en luksuriøs fornemmelse, mens den diskrete magnetiske knaplås er ekstremt nem at bruge, sikrere end en standard magnetisk lås og glattere end en klassisk knap.
Der medfølger et sort standard cover af høj kvalitet, som nemt og problemfrit lader dig afkoble din mobiltelefon for at opnå større brugervenlighed. Med Accessories of Attraction kan du kombinere vores produkter lige som du har lyst, med et enkelt klik. Det innovative design gør det let at sammensætte det perfekte look, som passer til din personlige stil. Skab noget nyt med Accessories of Attraction.