iPhone 12 Pro Covers

Moderne covers til iPhone 12 Pro i friske farver og designs inspireret af sæsons trends.

Sorter og filtrér
133 Produkter

iPhone 12 pro covers i moderne designs inspireret af de nyeste trends

Hos IDEAL OF SWEDEN finder du eksklusive mobilcovers til din iPhone 12 Pro. Alt vores tilbehør tager udgangspunkt i moderne design og sæsonens farver, for at skabe covers som på én og samme tid er funktionelle og stilfulde. Med vores brede udvalg er det nemt at matche din outfit med dit cover, så det ikke bare beskytter din mobil, men også fremhæver dit personlige look!

Vores eksklusive iPhone 12 Pro covers er håndlavede i hård plastik af høj kvalitet, som sikrer optimal beskyttelse og holdbarhed. Men der er mere endnu; Indersiden af vores covers er beklædt med et unikt microfiber-materiale, som beskytter din iPhone 12 Pro mod ridser og skader. Med inspiration fra dette års mest popluære farver og prints, kan du være helt sikker på at vi har et design som passer til dig! Oplev alt fra eksklusive marmor-motiver og eventyrlig flora til geometriske former, og alt derimellem.

Med Accessories of Attraction kan alle vores magnetiske produkter sammensættes og kombineres. Det smarte magnetiske system sikrer, at du nemt kan sætte et andet cover i vores wallet cases. Du kan også skabe dit helt eget sæt med opladningstilbehør i vores mest populære designs, hvor vores opladningskabler, powerbanks og Qi-opladere fås i flere matchende farver og motiver. For at beskytte skærmen på din iPhone Xs Max anbefaler vi altid dig at anvende vores effektive skærmbeskyttere sammen med coveret. Så er du dækket ind hele vejen rundt, hvis uheldet er ude!