iPhone 13 Mini Mobilcovers

Smart tilbehør til iPhone 13 Mini i høj kvalitet. 

Fremstillet af etiske og ikke-animalske materialer.

Ingen aktive filtre
58 Produkter
Sorter og filtrér

Covers, punge, etuier og meget mere til iPhone 13 Mini - inspireret af de nyeste modetrends.

IDEAL OF SWEDEN tilbyder et bredt udvalg af eksklusivt tilbehør som iPhone-covers, punge, tasker, etuier og opladere, der er kompatible med iPhone 13 Mini. Vores premiumprodukter er inspireret af de nyeste modetrends og fokuserer på innovativt design og funktionalitet. Vi designer vores tilbehør i vores studier i Stockholm og tilbyder en række forskellige designs, prints og teksturer, der er lavet til iPhone 13.

Vores trendy mobiltilbehør af høj kvalitet er fuldt kompatibelt med iPhone 13 Mini-modellen og er fremstillet til at passe perfekt omkring - og beskytte den 5,4"" stor e skærm. Alle covers har et stilfuldt rammedæksel, der passer perfekt rundt om den dobbelte linse og har en slank pasform, der beskytter din enhed uden at virke uhåndterlig. Disse covers er fremstillet af fleksibelt, men holdbart plastik og har en eksklusiv, blød indvendig foring, der effektivt beskytter din iPhone 13 Mini mod buler og ridser.

For at få et avanceret look kan du kombinere din iPhone 13 Mini med andet tilbehør fra IDEAL OF SWEDEN som f.eks. vores etuier, punge, clutches og pouches, der alle er designet til at passe til den nye enheds lettere vægt. Bland og match din personlige kreationer med vores kompatible Qi-opladere, powerbanks eller opladningskabler, der fås i mange forskellige stilarter. Accessories of Attraction - funktionen giver dig mulighed for nemt at tilslutte din telefon til vores Car Mounts og Ring Mounts for maksimal bekvemmelighed og stil. Vi anbefaler, at du supplerer din mobils “skal” med vores ridsefaste skærmbeskyttere for at give din telefon den ultimative beskyttelse.