Tilbehør til iPhone 13 Pro MAX

Premium-tilbehør til iPhone 13 Pro Max, fremstillet under etiske forhold og ikke-animalske materialer.

Ingen aktive filtre
48 Produkter
Sorter og filtrér

Modebevidste mobilcovers, punge, pouches og meget mere. Alle er kompatible med iPhone 13 Pro Max.

Hos IDEAL OF SWEDEN er vi stolte af at kunne præsentere luksus-mobiltilbehør af høj kvalitet med fokus på kreativ innovation og funktionalitet - inspireret af de nyeste trends inden for mode og interiørdesign. Alt vores tilbehør bliver skabt i vores studier i Stockholm, og de er omhyggeligt designet for at fremhæve unikke og personlige stilarter, mønstre og teksturer. Du kan finde etuier, punge, tasker og meget mere blandt vores produkter.

Vores mobiltilbehør er fuldt kompatibelt med de nye iPhone 13 Pro Max-modeller og er designet til at passe perfekt omkring og beskytte 6,7-tommersskærmen og den øverste sokkel. Alle etuier har en tynd ramme, der omslutter kameraet med tre linser og giver en slank pasform, der beskytter din enhed uden at virke uhåndterlig. Disse etuier er fremstillet af fleksibelt, men holdbart plastik og har en eksklusiv blød indvendig foring, som effektivt beskytter din iPhone 13 Pro Max mod buler og ridser.

Hvis du vil have et personligt look, kan du kombinere og matche din iPhone 13 Pro Max med IDEAL OF SWEDENs punge, clutches og pouches, som fås i mange forskellige designs og mønstre.

Tilføj en af vores kompatible Qi-opladere, powerbanks eller opladningskabler for at sikre, at din unikke kreation forbliver opladet hele dagen. For maksimal komfort og bekvemmelighed tilbyder vi også funktionen Tilbehør for tiltrækningsudstyr, så du nemt kan tilslutte din telefon til vores bilophæng og ringophæng. Suppler din telefon med vores ridsefaste skærmbeskytter.