iPhone 13 Mobilcovers

Premium-tilbehør til iPhone 13 fremstillet af materialer af høj kvalitet og af etisk forsvarlig oprindelse.

Ingen aktive filtre
53 Produkter
Sorter og filtrér

Luksuriøse iPhone-covers, punge, pouches (etuier) og meget mere. Alle er kompatible med iPhone 13.

Hos IDEAL OF SWEDEN finder du et bredt udvalg af eksklusivt teknologitilbehør som iPhone-etuier, tegnebøger, clutches og pouches, der er kompatible med iPhone 13. Vi lader os inspirere af mode og interiørdesign, og vi stræber efter at skabe innovative og funktionelle produkter, der altid er opdateret med de nyeste trends.

Alt vores mobiltilbehør er fuldt kompatibelt med iPhone 13-modellen - perfekt egnet til den 6,1"" store skærm og den øverste sokkel. Telefonetuierne har en stilfuld ramme, der omslutter kameraet med tre linser og har en slank pasform for at beskytte din enhed uden at virke uhåndterlig. Disse etuier er fremstillet af fleksibelt, men holdbart plastik og har en eksklusiv blød indvendig foring, som effektivt beskytter din iPhone 13 mod buler og ridser.

I dag er telefoner mere end bare telefoner, de er en stor del af vores daglige æstetik. Når det er sagt, kan du eksperimentere med dit look og kombinere din iPhone 13 med IDEAL OF SWEDENs tegnebøger, kuvertetuier og tasker - som alle fås i en række iøjnefaldende designs - for at skabe din egen originale stil. Med vores funktion Tilbehør med tiltrækningsudstyr kan du nemt tilslutte din telefon til vores bilholdere og ringholdere. Suppler din iPhone 13 med en ridsefast skærmbeskytter og vores Qi-opladere, powerbanks og opladerkabler for at opnå ultimativ beskyttelse og holde din telefon opladet hele dagen.