Samsung Galaxy S20 Ultra cover

Moderne covers til Galaxy S20 Ultra i friske farver og designs inspireret af sæsons trends

Byg din egen pakke: Køb 3 produkter, betal kun for 2.

Vælg telefonmodel
Sort & filter
Ingen aktive filtre
24 Produkter

Eksklusive mobilcovers til Samsung Galaxy S20 Ultra

IDEAL OF SWEDEN leverer et eksklusivt udvalg af covers til Galaxy S20 Ultra, som ofte er inspireret af sæsonens nyeste trends og farvepalet. Vores filosofi er at skabe mobilcovers som er mere end bare funktionelle, og har udviklet eksklusive designs som kan matches med hvad som helst. Med et cover fra os er du garanteret et produkt, som er skabt til hverdagen!

Alle vores covers er fremstillet i hård plastik af høj kvalitet, som er både fleksibelt og holdbart. Indersiden er udført i et unikt microfiber-materiale, som beskytter din Galaxy S20 Ultra mod slag og ridser. Vores designvalg er inspireret af årstidens nuancer og materialer, og du vil derfor finde alt lige fra marmor og blomstermønstre til geometriske former og eventyrlige motiver.

Med Accessories of Attraction har vi skabt et innovativt magnetisk system, så du kan mixe og matche vores produkter lige som du har lyst. Den magnetiske funktion gør det nemt at kombinere af vores covers med IDEAL OF SWEDEN wallet cases, flip covers, ring mounts eller mobilholdere. Faktisk kan du sammensætte et komplet sæt med tilhørende opladningstudstyr - vi tilbyder strømkabler og opladningstilbehør såvel som powerbanks i forskellige designs og farver, så de matcher dit Galaxy S20 Ultra cover. Vi anbefaler desuden at udstyre din Galaxy S20 Ultra med en af vores effektive skærmbeskyttere, for at sikre at den altid er optimalt beskyttet mod ridser og revner. Oplev en verden af hverdagsluksus, med Accessories of Attraction.