Ingen aktive filtre
179 Produkter
Sorter og filtrér

iPhone 11 Covers - Moderne mobilcovers i trendy design

IDEAL OF SWEDEN tilbyder en lang række eksklusive mobilcovers til din iPhone 11. Med inspiration fra de seneste trends inden for mode og interiørdesign kombinerer vi stil og funktionalitet. Hos os finder du unikke designs, og du vil med garanti finde et som passer perfekt til din personlige stil!

Vores kvalitets covers til iPhone 11 er fremstillede af fleksibelt, men ekstremt holdbart hård plast. Takket være den bløde inderside beskytter coveret effektivt din iPhone 11 mod skader og ridser. For at give din iPhone 11 sit helt eget look, er vores covers altid inspireret af sæsonens nyeste nuancer, trends og materialer, lige fra marmor og blomsterprint til geometriske mønstre. Den magnetiske funktion gør det nemt at mixe og matche dit cover med andre IDEAL-produkter. Du kan eksempelvis sætte coveret i en af vores punge eller tasker, eller montere en af vores praktiske ring mounts eller mobilholdere for maksimal komfort og stil på farten.

For at sikre at du altid har strøm nok til dagen, tilbyder vi også matchende opladningstilbehør til vores iPhone 11 mobiltilbehør. I vores mest populære design kan du vælge mellem Qi-opladere og powerbanks i forskellige farver og designs, for at skabe dit eget personlige sæt! For optimal beskyttelse af din iPhone 11 hele vejen rundt, anbefaler vi at anvende vores effektive skærmbeskyttere sammen med coveret. På den måde sikrer du at din telefon er stilsikker, uden ridser!