Samsung Galaxy S10 cover

Moderne covers til Galaxy S10 i friske farver og designs inspireret af sæsons trends

Byg din egen pakke: Køb 3 produkter, betal kun for 2.

Vælg telefonmodel
Sort & filter
Ingen aktive filtre
11 Produkter

Moderne mobilcovers til Samsung Galaxy S10

Hos IDEAL OF SWEDEN finder du eksklusive mobilcovers til din Samsung Galaxy S10. Alt vores tilbehør tager udgangspunkt i moderne design og sæsonens farver, for at skabe covers som på én og samme tid er funktionelle og stilfulde. Med vores brede udvalg er det nemt at matche din outfit med dit cover, så det ikke bare beskytter din mobil, men også fremhæver dit personlige look!

Vores eksklusive Galaxy S10 covers er håndlavede i hård plastik af høj kvalitet, som sikrer optimal beskyttelse og holdbarhed. Men der er mere endnu; Indersiden af vores covers er beklædt med et unikt microfiber-materiale, som beskytter din Galaxy S10 mod ridser og skader. Med inspiration fra dette års mest popluære farver og prints, kan du være helt sikker på at vi har et design som passer til dig! Oplev alt fra eksklusive marmor-motiver og eventyrlig flora til geometriske former, og alt derimellem.

Takket være vores innovative Accessories of Attraction kan alle vores magnetiske produkter sammensættes og kombineres. Det smarte magnetiske system sikrer, at du nemt kan sætte et andet cover i vores mobiltasker. Du kan også skabe dit helt eget sæt med opladningstilbehør i vores mest populære designs, hvor vores opladningskabler, powerbanks og Qi-opladere fås i flere matchende farver og motiver. For at beskytte skærmen på din Galaxy S10 anbefaler vi altid dig at anvende vores effektive skærmbeskyttere sammen med coveret. Så er du dækket ind hele vejen rundt, hvis uheldet er ude!