Mobilcovers

Stilfulde mobilcovers designet og inspireret af de nyeste modetrends.

Din valgte model er
205 Produkter
Ingen produkter fundet.

Mode og design går hånd i hånd i vores elegante mobilcovers.

Med de nyeste trends inden for mode og interiør tager vores mobilcovers inspiration fra sæsonens nuancer og silhuetter. Hver enkelt design kombinerer stil, teknologi og funktionalitet, og giver samtidig din mobil et unikt og personligt look. Med et nøje udvalgt sortiment tilbyder vi intet mindre end perfekte designs til hverdag, fest og hygge, og du finder helt sikkert et cover som passer til netop din stil.

Gennem iDeal Concept har vi gjort vores covers 100% kompatible stort set alle vores øvrige produkter. Skal du til fest kan du sætte coveret i en af vores elegante tasker, eller bruge vores magnetiske ring mounts til at få ekstra greb om din mobil.

Vores covers er designet med perfekt balance mellem kvalitet og funktionalitet, og er håndlavet af hård plastik, som er nøje udvalgt for sin fleksibilitet og holdbarhed. Den bløde inderside giver ekstra beskyttelse og forhindrer mærker og ridser på din mobil. Vi kvalitetstester hver enkelt produkt, for at sikre dig den bedst mulige brugeroplevelse.

Vi anbefaler altid at anvende en af vores skærmbeskyttere sammen med et cover. Så er du dækket ind hele vejen rundt, uden at gå på kompromis med det stilsikre look.

Vær den første til at få nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid er først til at se de nyeste produkter og eksklusive tilbud.
Du kan framelde dig når som helst, og dine informationer er altid i sikre hænder hos os.