Mobilcovers

Stilfulde mobilcovers designet og inspireret af de nyeste modetrends.

2 Produkter
Sorter og filtrér
Ingen produkter fundet.

Mobilcovers fra IDEAL OF SWEDEN – covers i trendy design

Mobilcovers er ikke bare en genstand som beskytter vores mobil imod stød, slag og snavs. Det er samtidig et tilbehør, som i høj grad afspejler vores helt personlige smag og stil. Derfor, er det også vigtigt at vælge det mobilcover, som matcher vores daglige outfit. Hos IDEAL OF SWEDEN er det ingen sag at finde netop det cover, som passer perfekt til dig.

Moden ændrer sig konstant, også hvad covers angår. Derfor, lader vi os løbende inspirerer af de hotteste modetrends verden over. På den måde kan vi altid tilbyde dig et mobil cover i det helt moderigtige design og i de farver som hitter på markedet. Udforsk vores helt igennem fantastiske kollektion af mobiltelefon covers og lad dig inspirere af vores dyremønstre, marmor efterligninger og naturlige materialer. Er du til en lidt mere afdæmpet stil, finder du også de klassiske modeller på siden. 

Når man køber et nyt cover, er det ikke kun designet der er vigtigt. Det er kvaliteten også. Et cover skal nemlig være godt udført helt ned til den mindste detalje. Det skal være funktionelt og praktisk; foruden flot og trendy. Det er vores. Vi har nemlig altid udviklet vores produkter med sans for de gode materialer og med fif fra de førende internationale modeprofiler. Det er grunden til, at et mobilcover købt hos os vil blive dit nye favorit accessorie. Vores mobilcovers er designet med perfekt balance mellem kvalitet og funktionalitet, og er håndlavet af hård plastik, som er nøje udvalgt for sin fleksibilitet og holdbarhed. Den bløde inderside giver ekstra beskyttelse og forhindrer mærker og ridser på din mobil. Vi kvalitetstester hver enkelt produkt, for at sikre dig den bedst mulige brugeroplevelse.

Når du har valgt dit næste mobil cover, så tag også lige et kig på alt det andet skønne tilbehør, vi har til mobiltelefoner. Med Accessories of Attraction er vores covers magnetisk kompatible med næsten alle vores produkter, så du kan style din telefon med vores magnetiske mobiltasker, biltilbehør eller ring mounts. Vores innovative designs kombinerer mode og funktionalitet.

Vi anbefaler altid at anvende en af vores skærmbeskyttere sammen med et mobilcover. Så er du dækket ind hele vejen rundt, uden at gå på kompromis med det stilsikre look.