iPhone 5/5s/SE cover

Udforsk hele vores udvalg af iPhone 5/5s/SE cover, og beskyt din telefon stilfuldt med de nyeste trends

Sort & filter
0 Produkter

Oh.. det ser lidt tomt ud her.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Trendy mobilcovers til iPhone 5/5s

IDEAL OF SWEDEN tilbyder en lang række eksklusive mobilcovers til din iPhone 5 og iPhone 5s. Med inspiration fra de seneste trends inden for mode og interiørdesign kombinerer vi stil og funktionalitet. Hos os finder du unikke designs, og du vil med garanti finde et som passer perfekt til din personlige stil!

Vores kvalitets covers er fremstillede af fleksibelt, men ekstremt holdbart hård plast. Takket være den bløde inderside beskytter coveret effektivt din iPhone 5/5s mod skader og ridser. For at give din iPhone sit helt eget look, er vores covers altid inspireret af sæsonens nyeste nuancer, trends og materialer, lige fra marmor og blomsterprint til geometriske mønstre. Den magnetiske funktion gør det nemt at mixe og matche dit cover med andre IDEAL-produkter. Du kan eksempelvis sætte coveret i en af vores tasker, eller montere en af vores praktiske ring mounts eller mobilholdere for maksimal komfort og stil på farten.

For at sikre at du altid har strøm nok til dagen, tilbyder vi også matchende opladningstilbehør. I vores mest populære design kan du vælge mellem Qi-opladere og powerbanks i forskellige farver og designs, for at skabe dit eget personlige sæt! For optimal beskyttelse af din iPhone 5/5s hele vejen rundt, anbefaler vi at anvende vores effektive skærmbeskyttere sammen med coveret. På den måde sikrer du at din telefon er stilsikker, uden ridser!