Sorter og filtrér
241 Produkter

AirPods covers - Elegant etui, der giver optimal beskyttelse

Vores AirPods covers er specielt designet til at beskytte dine AirPods og omdanne selv den mindste detalje til et luksuriøs tilbehør, som kan fås i en lang række forskellige spændende designs, der passer lige til din personlige stil. Alle AirPods covers har et slankt og kompakt udseende uden overflødige detaljer og er kompatible med Generation 1 & 2 og Pro.

AirPods etuier fra IDEAL OF SWEDEN fås i en lang række trykte designs, og er lavet af førsteklasses omhyggeligt bearbejdet genanvendt hård plast, som sikrer en optimal beskyttelse og holdbarhed. Ydermere tilbyder vi også en række strukturerede AirPods coveres, der efterligner den luksuriøse læderfølelse både i udseende og i kvalitet. Også de kommer i en lang række skønne farver, diverse print og kompositioner, der passer til enhver stil og stemning. Disse hylstre er lavet af premium PU-læder. Beskyt dine dyrebare AirPods med god stil og et strejf af luksus, samtidig med, at du nyder en komfortabel og optimal beskyttelse af dine AirPods.

Takket være vores perfekt tilpassede AirPods cover i et slankt og kompakt design, kan du nu også oplade dine AirPods uden at skulle tage dem ud af coveret. De AirPods covers du finder hos os, er kompatible med vores opladere og med de trådløse QI-opladere. Også hvad vores mobil- og mode tilbehør angår, finder du det i en lang række forskellige designs, som gør, at du kan blande og matche det på kryds og tværs med hinanden, hvad der gør det nemt for dig at fremvise dit helt personlige sæt sammensat af vores covers, hylstre, opladetilbehør og trådløse QI-opladere. Inden vi sender dig din bestilling, gennemgår hver enkelt del du får tilsendt, en kvalitetstest, for at sikre dig den bedst mulige brugeroplevelse. Vores AirPods covers er der perfekte tilbehør, når du er på farten, og så tilføjer de dit look et unikt strejf af luksus!