Active Collection

Tag en dyb indånding. Tøm hovedet for tanker. Mærk dig selv.

Lige nu, mere end nogensinde, er det vigtigt at sætte fokus på de ting der gør dig glad,

som skaber balance i din hverdag og dit sind.

+20% EKSTRA VED KØB OVER 590 DKK
177 Produkter
Sorter og filtrér
Ingen produkter fundet.

Arbejd smartere, ikke hårdere - her er tilbehør til et liv på farten.

Pak din taske, gå ud over det sædvanlige, og omfavn det, der får dig til at føle dig stærk. Vores aktivitetsudstyr vil hjælpe dig på vej. Med gennemtænkte finesser og moderne løsninger vil disse ting forvandle din hverdag. Fra tasker, der udstråler sofistikation og glans til vandflasker, der udstråler følelser af pålidelighed og selvtillid. Udforsk de nyeste varer fra vores Active Collection A/W21.

Vores nye Active-kollektion er fyldt med varer i klassiske og trendy naturtoner i creme beige, sort og udsøgte rosa nuancer. Med quiltede funktioner på taskerne virker de bløde og alligevel dristige med et skulpturelt design. Disse tasker er indbegrebet af tilgængelighed og hverdagsluksus, perfekt til når du er på farten.

Med vores nye Olympia 2-i-1 tasker kan du ubesværet gå fra at bære en rygsæk til at bære den som en tote bag. Med klassiske, men dristige funktioner er denne 2-i-1 hobo og rygsæk alsidig og funktionel på samme tid. Dette design forbinder elegance og stil med en ubesværet enkelhed, der passer til hverdagen. I forlængelse af vores helt nye Olympia 3-i-1 Utility Belt holder dette unikke og alsidige design dine daglige fornødenheder organiseret og bringer tilgængelighed til det næste niveau.

At huske at drikke vand i løbet af dagen kan nogle gange være en ret uprioriteret og glemt opgave. Lad os hjælpe dig med det! Med vores nye design af friske vandflasker kan du tage din drik med dig overalt. Flaskerne kan holde væsker kolde i 24 timer og varme drikkevarer varme i 12 timer. Det har aldrig været nemmere at holde sig hydreret hele dagen, da du gerne vil have din smukke flaske med dig overalt og forblive moderigtig og hydreret på samme tid. Sundhed er en nøgle til succes, så kom i gang i dag og bliv den bedste version af dig selv, der findes. Vi har de værktøjer, der kan hjælpe dig i gang.