Tasker Accessories

Sort & filter
Ingen aktive filtre
27 Produkter

Similar categories you may like

Det rigtige tilbehør maksimerer din taskes udseende og funktionalitet

Uanset om du foretrækker at bære en stor og rummelig indkøbstaske , en minitaske , en crossbody-taske , en skulderremstaske , en computertaske eller laptoptaske, en funktionel træningstaske eller en stilfuld taske, har vi det perfekte tasketilbehør.  Hos IDEAL OF SWEDEN finder du praktiske og stilfulde taskestropper , kæder, nøgleringe , nøgleringe, lanyards, kortholdere og fastgørbare minitasker .

Vores taskestropper , eller skulderstropper, fås i en række forskellige modeller og farver. Leder du efter en lidt mere sporty, bredere rem? Eller en stilfuld sort skulderrem i kunstlæder/PU-læder? Vi har også minimalistiske smalle stropper med eller uden kæde og behagelige stofstropper. Som med vores tasker finder du tasketilbehør i en række forskellige farver og mønstre, såsom sort, hvid, beige, grøn, brun, lilla, pink, men også krokodillemønster, slangemønster og zebramønster. Taskestroppen forlænger din taskes levetid, maksimerer funktionaliteten og muliggør flere anvendelser af din taske. Du kan også forny din taske med en ny farve eller stil på din taskerem.

Vores nøgleringe fås i flere forskellige modeller og stilarter. Chain keyring er en slidstærk og tyk kæde i guld, sølv eller glitter, mens Olympia nøglering er designet med et blødt og elegant bånd i sort eller beige stof. Hos os finder du også kortholdere med fastgørelse, perfekt til at sætte nøgleringen på, et bånd eller hænge på tasken. Alle nøgleringe er designet med en sikker, stærk ring for dine nøglers sikkerhed.

Fastgørbare minitasker er små tasker med vedhæftning, der er perfekte til at hænge på en større taske, en kæde eller et bælte.  Vores minitasker rummer dine airpods eller andre trådløse høretelefoner. Tilgængelig til AirPods gen 1, AirPods gen 2, AirPods gen 3 og AirPods Pro. Vi har også større modeller som f.eks. den flettede minitaske, som fungerer fint til andre typer trådløse høretelefoner, læbestift, nøgler eller andre småting. Fastgørbare minitasker fås i flere farver, herunder sort, hvid, beige, creme, lavendel/lilla, denim, bordeaux/burgunder, orange, fuchsia/pink og mint/grøn. Fastgørbare minitasker fås også i mønstre som krokodillemønster, slangemønster, denim/jeans, sparkly/glitter, zebramønster og leopardmønster. Hvilket tasketilbehør har du brug for?