Trykte Covers

Mønstrede mobilcovers med tryk inspireret af de nyeste designs.

Sort & filter
Ingen aktive filtre
31 Produkter
Vores udvalg er skræddersyet til dig

Vi har noget for alle. Lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige design!
Vælg hvilken model du vil se produkter til, så sorterer vi udvalget for dig.

Vores udvalg er skræddersyet til dig

Vi har noget for alle. Lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige design!
Vælg hvilken model du vil se produkter til, så sorterer vi udvalget for dig.

Similar categories you may like

Det bedste inden for mode og interiør, alt sammen i et mobilcover

Mobilcovers er ikke bare en genstand som beskytter vores mobil imod stød, slag og snavs. Det er samtidig et tilbehør, som i høj grad afspejler vores helt personlige smag og stil. Derfor, er det også vigtigt at vælge det mobilcover, som matcher vores daglige outfit. Hos IDEAL OF SWEDEN er det ingen sag at finde netop det cover, som passer perfekt til dig.

Moden ændrer sig konstant, også hvad covers angår. Derfor, lader vi os løbende inspirerer af de hotteste modetrends verden over. På den måde kan vi altid tilbyde dig et mobil cover i det helt moderigtige design og i de farver som hitter på markedet.

Udforsk vores helt igennem fantastiske kollektion af mobiltelefon covers og lad dig inspirere af vores dyremønstre, marmor efterligninger og naturlige materialer. Er du til en lidt mere afdæmpet stil, finder du også de klassiske modeller på siden. Når man køber et nyt cover, er det ikke kun designet der er vigtigt. Det er kvaliteten også. Et cover skal nemlig være godt udført helt ned til den mindste detalje. Det skal være funktionelt og praktisk; foruden flot og trendy. Det er vores. Vi har nemlig altid udviklet vores produkter med sans for de gode materialer og med fif fra de førende internationale modeprofiler. Det er grunden til, at et mobilcover købt hos os vil blive dit nye favorit accessorie.

Når du har valgt dit næste mobil cover, så tag også lige et kig på alt det andet skønne tilbehør, vi har til mobiltelefoner. Med Accessories of Attraction er vores covers magnetisk kompatible med næsten alle vores produkter, så du kan style din telefon med vores magnetiske mobiltasker, biltilbehør eller ring mounts. Vores innovative designs kombinerer mode og funktionalitet.