iPhone 6/6s Mobiltasker

Håndlavede mobiltasker til iPhone 6/6s i nøje udvalgte materialer. Minimalistisk og tidløst design.

Sorter og filtrér
0 Produkter
Ingen produkter fundet.

Skab dit eget Look med Vores Håndlavede iPhone 6/6s mobiltasker

Vi har udvidet vores sortiment med nye og personlige mobiltasker til din iPhone 6/6s. Materialerne er blevet nøje udvalgt for sikre den højest mulige kvalitet, og det kan ses. Vores funktionelle mobiltasker er overraskende slanke, med god plads til både kreditkort og ID, så du både kan besvare opkald og shoppe fra ét og samme sted.

Lad dig inspirere af vores forskellige designs, og vælg det der bedst matcher dine behov. Vi har en pung til dig, uanset om du skal bruge plads til 4 eller tolv kort! Vores iPhone 6/6s mobiltasker er designet i en minimalistisk og klassisk stil, så du kan mixe og matche med vores øvrige mobiltilbehør. Vi garanterer at du finder et design som passer perfekt til din stil!

Alle iPhone 6/6s mobiltasker er udstyret med vores magnetiske system, som gør sammensætning og styling let som en leg. Vi inkluderer et gratis cover i sort ved køb af vores wallet cases, selvom de fleste af vores kunder vælger at erstatte det med et af vores mange stilfulde mobilcovers. De stærke M2 magneter gør det nemt og hurtigt at sætte coveret i mobiltasker og fjerne det igen. Som altid anbefaler vi at anvende en af vores skærmbeskyttere sammen med coveret, så din iPhone 6/6s er dækket ind hele vejen rundt.