iPhone 7 Mobiltasker

Håndlavede mobiltasker til iPhone 7 i nøje udvalgte materialer. Minimalistisk og tidløst design.

Hurtig Levering
30 dages returret
Sikker Betaling
31 Produkter
Din valgte model er

Håndlavede Mobiltasker til din iPhone 7

Vores kollektion af mobiltasker til iPhone 7 består af en række modeller, som hver især er håndlavet i nøje udvalgte materialer, for at skabe et enestående produkt med unikke kendetegn. Takket være det slanke og funktionelle design kan du nemt besvare opkald, og samtidig bruge coveret til at opbevare kort, ID og kontanter. Du kan vælge fra fire til tolv rum afhængigt af modellen.

Alle vores iPhone 7 punge er designet i et minimalistisk og tidløst look, så du nemt kan mixe og matche det med vores øvrige tilbehør, eller din garderobe. Det er kun fantasien der sætter grænser! Det smarte magnetiske system giver dig mulighed for at kombinere produkter efter din personlige stil og behov.

Når du køber en af vores mobiltasker får du et gratis cover, som du senere kan erstatte med et andet efter eget valg. Takket være de stærke M2-magneter er coveret let at sætte i pungen og tage ud igen. For at beskytte din iPhone 7 mod skader og ridser, anbefaler vi at kombinere din mobilpung med en af vores stærke skærmbeskyttere.