Computertasker

Luksuriøse computertasker i Skandinavisk design inspireret af de nyeste modetrends.

Sort & filter
Ingen aktive filtre
3 Produkter

Similar categories you may like

Computertasker og etuier i nøje udvalgte materialer

Hos IDEAL OF SWEDEN finder du computertasker, der tilføjer praktisk luksus til din hverdag. Med omhyggeligt udvalgte materialer og fremstillet af etisk og ikke-animalsk PU-læder beskytter vores kvalitets tasker din bærbare computer under opbevaring, eller når du er på farten. Designet med en innovativ og tidløs stil passer vores computertasker og laptop etui perfekt til både et feminint og maskulin look. Alle vores laptop tasker og etuier er designet med smarte lommer og elegante detaljer for den ultimative kombination af funktion og luksus.

Med optimal beskyttelse og funktionalitet i tankerne er vores computertasker skabt i en størrelse, der passer til både Macbook Pro 13 og Macbook Pro 16. Unity Messenger Laptop etuier er fremstillet i et monokromt design inspireret af de nyeste modetrends. De er lavet til at passe til alle typer arbejdsmiljøer og arrangementer, og de giver et professionelt og et moderigtigt udtryk. Vi er sikre på, at du vil finde en computertaske, der passer til din unikke stil.

Vores computertasker og etuier er fremstillet i mange forskellige teksturer og har elegante detaljer og smarte opbevaringsløsninger. Der er indbygget en nøglering i designet, så du kan fastgøre dine nøgler eller andet ønsket tilbehør og eventuelle udsmykninger på forsiden af tasken. Med to enkle klik kan du også fastgøre eller afmontere den medfølgende skulderrem. Hvis du har lyst til at ændre stilen eller farven på skulderstroppen, kan du vælge mellem forskellige andre designs på vores hjemmeside. Disse skulderstropper sælges separat, og du kan mikse og matche, som du selv ønsker, og du skal nok finde det look, der passer lige netop til dig.