Taskeremme

Vores taskestropper kommer i en række forskellige designs og er lavet af udsøgte materialer.

Sort & filter
Ingen aktive filtre
6 Produkter

Similar categories you may like

UDSKIFTELIGE TASKEREMME FORLÆNGER HOLDBARHEDEN AF DIN TASKE

Her finder du taskeremme og skulderstropper til tasker og halskædecovers. Nogle af vores flotte remme medfølger, når du køber specifikke tasker eller halskædecovers, men størstedelen af vores taskeremme i denne kategori er eksklusive og kan kun købes separat. Dette er for at du vil kunne finde den taskerem, der passer bedst til din personlige stil.

Mange af vores taskeremme har praktiske lommer til dine airpods, plads til dine nøgler eller kroge til dine fastgøre minitasker eller nøgleringe .

Så hvorfor skulle du købe en ekstra taskerem? Svaret er enkelt! Vores stropper er kompatible med både vores halskædecovers og de fleste af vores tasker. Derfor kan du nemt udskifte remmen på din taske for at give den et nyt look. Vi har mange variationer at vælge imellem. Vælg en bredere rem for et hårdere look, et mønster som zebramønster eller slangeskind for et fedt og vovet look, en slankere taskerem med kæde for et rent og klassisk eller hvorfor ikke vores luksuriøse flettede bånd med et silkeblødt materiale. Hos IDEAL OF SWEDEN er det nemt at finde produkter til at kombinere for at få maksimalt udbytte af dem.