Byg din egen pakke: Køb 3 produkter, betal kun for 2.

70%

reviews

Detaljer

  • Magnetisk luk på forsiden
  • 3 kortholdere og plads til kontanter
  • Der medfølger et sort standard cover af høj kvalitet
  • En del af Accessories of Attraction

SKU: IDMC-S10-128

Saffiano Beige

349104.70 DKK
Home /
  • Hurtig Levering
  • 14-dages returret
  • 1-års Garanti

Mayfair tasken fandt sin inspiration i det fashionable Londons distrikt som nemlig hedder Mayfair. Flankeret af andre historiske områder som Westminster, Soho, Piccadilly Circus og Hyde Park, kan du i Mayfair opleve det smukke Grosvenor Square, Royal Academy of Arts og Bond Street Station blandt en overflod af stilfulde butikker. Vi ønskede at fange den aura af elegance og stil med en tidløs og smagfuld farvepalet, som netop sørger for at coveret kan holde sig moderigtigt i flere sæsoner i fremtiden. Mayfair distriktet vil nemlig ikke gå af mode lige med det samme og det vil Mayfair Tasken heller ikke.
Denne moderne taske stammer oprindeligt fra England under den industrielle revolution, da folk begyndte at rejse med tog og havde brug for en måde at opbevare deres mønter og ejendele. Mayfair Clutch bærer den ånd i nutiden og er designet til folk på farten, og som ønsker at rejse let - eller som måske bare har brug for en hurtig adgang til deres vigtige ejendele som kort og telefon, uden at skulle slæbe en stor taske med. De tre indvendige kortholdere kan opbevare op til seks kort og et eksta, større rum er helt perfekt til både kontanter og regninger. Du får alt hvad du har brug for straks til rådighed, så tasken er uden tvivl perfekt til både en aften ude i byen eller blot til en stille og rolig gåtur ned ad gaden.
Tasken er håndlavet i materialer, der er omhyggeligt udvalgt både for både deres kvalitet, men også deres miljøvenlighed. Den luksuriøst bløde mikrofiberforing beskytter din telefon, forhindrer ridser og giver tasken en følelse af luksus, mens den diskrete magnetiske knaplås er meget nem at bruge, mere sikker end en standard magnetisk lås og glattere end en klassisk knap.
Der medfølger et sort standard cover af høj kvalitet, som nemt og problemfrit lader dig afkoble din mobiltelefon for at opnå større brugervenlighed. Med Accessories of Attraction kan du kombinere vores produkter lige som du har lyst, med et enkelt klik. Det innovative design gør det let at sammensætte det perfekte look, som passer til din personlige stil. Skab noget nyt med Accessories of Attraction.