Om IDEAL OF SWEDEN

IDEAL OF SWEDEN er et svensk mode og livsstilsmærke for mobil tilbehør. Med Accessories of Attraction kan du kombinere vores produkter lige som du har lyst, med et enkelt klik. Det innovative design gør det let at sammensætte det perfekte look, som passer til din personlige stil. Skab noget nyt med Accessories of Attraction. Virksomheden blev grundlagt i 2013 med det mål at producere de mest innovative produkter, der skiller sig ud fra mængden og gør en forskel i folks liv.

Med kvalitet, design, og funktioner som vores ledende principper skaber vi vores produkter fra nøje udvalgte materialer. Vi designer selv vores produkter og finder inspiration på mode messer og på de seneste catwalks - samtidig med at der konstant arbejdes på at finde innovative og funktionelle løsninger. IDEAL OF SWEDEN blev født ud af innovation og nysgerrighed, og det er stadig vores største styrke. Vi er overbeviste om, at intet nogensinde er færdigt og alt kan altid forbedres.

"Vores vision er at være det oplagte valg for tilbehør til mobiltelefonen, og at alle vores produkter vil blive elsket højere end den enhed, som de er fremstillede til at beskytte"

KVALITET

Vi stræber efter at levere den højeste kvalitet i alt, hvad vi laver og fremstiller. Det omfatter alt fra processen med at lave vores håndlavede produkter til vores bæredygtige tankegang. Hvert produkt er testet før det leveres, og fremstilles udelukkende af nøje udvalgte materialer, som opfylder vores høje kvalitetskrav. Vi tager også stor hensyn til miljøet, og alle vores produkter er i overensstemmelse med europæiske standarder og retningslinjer.

FUNKTION

IDEAL OF SWEDEN har konstant fokus på udvikling af nye innovative funktioner til vores produkter, og stræber efter at forenkle hverdagen for mennesker i bevægelse. Ved hvert produkt forsøger vi at tilføje så mange smarte løsninger og funktioner som muligt - selvfølgelig i perfekt balance med produktets design Telefonen er blevet, langt det mest anvendte værktøj i hverdagen og dens popularitet og vigtige rolle i folks liv, gør det yderst vigtigt for os at udvikle de mest optimale, funktionelle og moderigtige covers.

DESIGN

Inspireret af de seneste modeshows og trends på catwalken, udvikler vi vores produkter her i Sverige. Vi udfordrer os hver dag i produktudvikling og tager hensyn til alle små detaljer, hvilket til slut gør en stor forskel. Men design handler ikke kun om, hvordan et produkt kommer til at se ud, det handler også om, hvordan det føles og virker. Form skal harmonisere med funktion - det er den følelse, som vi ønsker at formidle i alle vores produkter.

MATERIAL

Vores produkter er alle produceret i meget omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet. Vi er især stolte af vores Premium PU materiale, som er identisk med, men mere holdbart end ægte læder; perfekt til telefontilbehør, og give næsten ingen slid. Premium PU gør også vores premiumprodukter mere prisvenlige for vores kunder, og du får altså stor værdi for pengene.

VIRKSOMHEDSINFORMATION

IDEAL OF SWEDEN AB

Gamla Rådstugugatan 33,

602 24 Norrköping, Sweden

Kontaktinformation:

IDEAL OF SWEDEN Kundesupport E-mail: [email protected]