Honor 9

Stilfulde mobil covers til Honor 9 designet og inspireret af de nyeste modetrends.

Din valgte model er
0 Produkter
Ingen produkter fundet.

MODERNE MOBILCOVERS TIL HUAWEI HONOR 9

iDeal of Sweden tilbyder en lang række eksklusive mobilcovers til din Huawei Honor 9. Med inspiration fra de seneste trends inden for mode og interiørdesign kombinerer vi stil og funktionalitet. Hos os finder du unikke designs, og du vil med garanti finde et som passer perfekt til din personlige stil!

Vores kvalitets covers til Honor 9 er fremstillede af fleksibelt, men ekstremt holdbart hård plast. Takket være den bløde inderside beskytter coveret effektivt din iHonor 9 mod skader og ridser. For at give din Honor 9 sit helt eget look, er vores covers altid inspireret af sæsonens nyeste nuancer, trends og materialer, lige fra marmor og blomsterprint til geometriske mønstre. Den magnetiske funktion gør det nemt at mixe og matche dit cover med andre iDeal-produkter. Du kan eksempelvis sætte coveret i en af vores punge eller tasker, eller montere en af vores praktiske ring mounts eller mobilholdere for maksimal komfort og stil på farten.

For at sikre at du altid har strøm nok til dagen, tilbyder vi også matchende opladningstilbehør til vores Honor 9 mobiltilbehør. I vores mest populære design kan du vælge mellem Qi-opladere og powerbanks i forskellige farver og designs, for at skabe dit eget personlige sæt!

Vær den første til at få nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid er først til at se de nyeste produkter og eksklusive tilbud.
Du kan framelde dig når som helst, og dine informationer er altid i sikre hænder hos os.