iPhone 7 plus cover

Udforsk hele vores udvalg af iPhone 7 + cover, og beskyt din telefon stilfuldt med de nyeste trends

Sort & filter
Ingen aktive filtre
19 Produkter

iPhone 7 Plus Cover - mobilcovers i moderne designs

IDEAL OF SWEDEN leverer et eksklusivt udvalg af covers til iPhone 7 Plus, som ofte er inspireret af sæsonens nyeste trends og farvepalet. Vores filosofi er at skabe mobilcovers som er mere end bare funktionelle, og har udviklet eksklusive designs som kan matches med hvad som helst. Med et cover fra os er du garanteret et produkt, som er skabt til hverdagen!

Alle vores covers er fremstillet i hård plastik af høj kvalitet, som er både fleksibelt og holdbart. Indersiden er udført i et unikt microfiber-materiale, som beskytter din iPhone 7 Plus mod slag og ridser. Vores designvalg er inspireret af årstidens nuancer og materialer, og du vil derfor finde alt lige fra marmor og blomstermønstre til geometriske former og eventyrlige motiver.

Med Accessories of Attraction har vi skabt et innovativt magnetisk system, så du kan mixe og matche vores produkter lige som du har lyst. Det smarte magnetiske system gør det nemt at kombinere et af vores covers med IDEAL OF SWEDEN mobiltasker, ring mount eller mobilholder. Faktisk kan du sammensætte et komplet sæt med tilhørende opladningstudstyr - vi tilbyder strømkabler og opladningskabler såvel som powerbanks i forskellige designs og farver, så de matcher dit iPhone 7 Plus cover. Vi anbefaler desuden at udstyre din iPhone 7 Plus med en af vores effektive skærmbeskyttere, for at sikre at den altid er optimalt beskyttet mod ridser og revner. Oplev en verden af hverdagsluksus, med Accessories of Attraction.