Dearing Kinga X iDeal Of Sweden


Drømmende og tidløse værker med et strejf af pink – iDeal Of Swedens nye kollektion i samarbejde med tyske influencer Kinga er nu på markedet.

Kinga, også kendt som Dearing Kinga, er Instagrammer, mor og blogger baseret i Berlin i Tyskland. Hun er kendt for hendes inspirerende og drømmende snapshots som virkelig formår at fange den romantiske og tidløse elegance i hendes stil og personlighed. Kinga er vilde med de pink toner og det er også derfor at det er denne farve der fører an i dette partnerskab.

Kingas første kollektion hos iDeal Of Sweden reflekterer hendes egen personlige smag på bedst mulige måned, med masser af pink, blomster og selvfølgelig hendes eget feminine touch.

Magnolia Stripes

Foråret kommer tidligt i år. Dette cover består af smukke magnolier som blomstrer før at bladene når at få den grønne farve. Legesyg og i lyse pink toner, som er en af de hovedsagelige farver i denne sæson, sikrer at dette cover får masser af opmærksomhed fra folk omkring dig – og den kan løfte dit humør, hvis der ikke ligefrem er forår i luften endnu.

Springtime Whimsy

Flagrende sommerfugle og forårets kirsebærtræer og tusindfrydsblomster, alt sammen præsenteret i blide akvarelfarver, giver dette cover et himmelsk look der er perfekt når dagene bliver længere og lysere. Da lavender og pink er nogle af de førende toner denne sæson, vil du helt sikkert holde dig med på moden når vi går foråret i møde.

Geo Floral Scarf

Dette cover har den drømmende fornemmelse af et eventyrisk rokoko palæ som ligger skjult i det sydlige Europa, dækket af smukke fliser og enestående pæoner. De geometriske former og det ydmyge leopard print giver coveret en smuk kant, mens den stadig fremstår som både feminin og romantisk med dens bløde rosa farver og blomster.

En tysk Instagram stjerne med en sjælden stil – mød Kinga, influenceren bag iDeal Of Swedens helt første partnerskab


iDeal of Sweden tog muligheden for selv at lade Kinga fortælle om hendes tanker om kollektionen, om hendes modesans og stil og selvfølgelig dele lidt personlige informationer før lanceringen af hendes helt nye kollektion af covers.

Det der inspirerede mig til at lave denne kollektion, er muligheden for at kombinere mine yndlingsfarver, mønstre og former og forvandle dem til et egentligt design der samtidig reflekterer hvordan de bedst tager sig ud på et mobil cover.

Da jeg ikke rigtig har en bestemt designer jeg lader mig inspirere af, bruger jeg ofte Pinterest som min hovedsagelige kilde når det gælder mode. Jeg har for eksempel masser af gemte billeder på mit design board, som jeg brugte til at gøre denne kollektion en realitet.

Selvom at jeg er meget stolt af alle de designs der findes i min kollektion, må jeg indrømme at min personlige favorit er “Magnolian Stripes”. Designet er både rent og simpelt med striberne men er samtidig legesygt og iøjnefaldende takket være blomsterne og de lyse toner af pink. Jeg har tænkt mig at anvende dette cover og de to andre designs med et par jeans og en hvid top, eller måske med en hvid kjole. Samtlige covers spreder en rigtig forårsstemning og de giver dig en fornemmelse af den klare, sommerlige stemning allerede nu

Da jeg er inspireret af naturlig elegance og frisk sportiness, er den kendte skuespillerinde og forretningskvinde Jessica Alba mit modeikon. Hendes stil samt personlighed repræsenterer en både ubesværet og alligevel chic stil som jeg har gjort til min egen. Mit bedste modetip er den klassiske sætning der siger, at nogle gange er “mindre altså mere”. Hvis jeg dog kunne gå tilbage i tiden, ville jeg sikkert være vild med tøjet fra barokalderen. Jeg har altid syntes at den æra var yderst interessant, og jeg ville elske at prøve alle de fantastisk klæder selv. Da jeg var en lille pige drømte jeg faktisk om at blive arkæolog, og det var min interesse for historie der inspirerede designet bag “Geo floral scarf” – et cover der viser et interessant møde mellem historie og de seneste trends som vi kender dem i dag.

Selv hvis jobbet som arkæolog må være meget interessant, er jeg meget glad for mit liv som influencer og det faktum at jeg kan udleve min kreativitet, og jeg er stolt af at min interesse er blevet min karriere. Den har ledt mig ned af så mange interessante stier og dette partnerskab er uden tvivl en af de mest spændende ting jeg har været involveret i. I mine øjne er det eneste negative ved dette job, at livet simpelthen er for kort til at gøre alt det jeg gerne vil nå.

Mit bedste modetip er den klassiske sætning der siger, at nogle gange er “mindre altså mere”

Q: Noget som folk ikke ved om dig?

A: Når jeg er meget nervøs, stammer jeg en smule

Q: En ting som du ikke kan leve uden?

A: Min mobiltelefon (med mine nye covers, selvfølgelig)

Q: Hvis du kunne tage et sted hen overalt i verden, hvor ville du da tage hen?

A: New Zealand, et fantastisk spændende land som jeg bare må besøge

Q: Hvad er din yndlingsby?

A: Som de fleste fashionistas mener jeg at Paris har noget magisk, og det er en by jeg aldrig bliver træt af at besøge

Q: Hvad er din yndlingsmad?

A: Et klassisk tysk måltid med stegte kartofler, schnitzel og champignonssovs

En lille personlig Q&A


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Shop nu